Nieuws

Aan het woord: Van Doren Engineers

Continuïteit van productieprocessen is voor industriële bedrijven en machinebouwers van het allergrootste belang. Samenwerkingspartner Van Doren Engineers vervult hierin een cruciale rol als slagvaardig probleemoplosser en systems integrator. Directeur Jos van Doren vertelt over de succesvolle samenwerking met D&W Process Technology.

Wilskracht en ondernemerschap

Ons familiebedrijf kenmerkt zich door wilskracht en ondernemerschap. Snel schakelen, een flexibele houding en vakmanschap vormen de basis van onze dienstverlening. Van engineering en uitvoering tot service; we hebben alle relevante disciplines in huis. Bovendien vinden we vooroplopen in kennis erg belangrijk. Daarom besteden we veel aandacht aan de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Succesvolle samenwerking

Hetzelfde ondernemerschap en dezelfde wilskracht en flexibiliteit zien wij bij D&W. Ook D&W denkt al vroeg in het aanbiedingstraject mee met de klant en houdt alle mogelijke technische oplossingen tegen het licht. Onze gemeenschappelijke aanpak vormt de basis voor succesvolle samenwerkingen. Een mooi voorbeeld is de realisatie van de 4-strengen CIP-installatie voor Bouwhuis Enthoven, producent van eiproducten. Elk hebben we op ons eigen vakgebied ruime ervaring met CIP-systemen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Daarmee brengen we elkaars werk op een hoger plan.

Maatwerk is de kunst

Onze projecten vragen om maatwerk dat is gebaseerd op bewezen systemen. Alleen daarmee garandeer je de klant continuïteit van het productieproces op basis van uitstekend te onderhouden systemen. Samen verstaan wij die kunst.

Jos van Doren

Directeur Van Doren Engineers

dwptAan het woord: Van Doren Engineers

Geef een reactie