Dagelijks maken Nederlandse industriële bakkerijen duizenden liters room, gelatine en vloeibare gisten aan voor de productie van brood en banket. Achter deze productie schuilt een specifiek maakproces, waarbij ingrediënten, productiemethodieken en proceskennis resulteren in een uitstekend eindproduct.

D&W Process Technology bedenkt, ontwerpt, fabriceert en onderhoudt procesinstallaties die gebruikt worden in de brood- en banketindustrie. Wij ondersteunen u bij al uw vragen over de productie van vloeibare producten. Denk aan systemen voor enzym- of pekeldosering, gelatineaanmaak of gistopslag. Daarnaast zijn we sterk in het hygiënisch inbouwen van standaardproducten zoals beluchters.

CIP in de bakkerij

Keuringsinstanties als IFS, BRC of TESCO leggen de lat steeds hoger als het gaat om de reiniging van installaties. Met D&W als specialist in CIP-reiniging kunt u rekenen op de hoogste standaarden voor reiniging van de installaties binnen uw bedrijf. Zo brengt u met één partner en aanspreekpunt zowel uw productielijnen als uw reinigingsconcept naar een hoger plan.

denw8  denw9
D&W Process Technology
Rietdekkerstraat 6,
5405 AX Uden
Nederland
T: +31 (0)413 246 121
F: +31 (0)413 246 237
E: info@dwpt.nl

Onze diensten

Nieuws

dwptFlexibele CIP-installatie voor Bakkersland