Over ons

Wij zijn totaaloplossers. Dit betekent dat wij binnen de procestechnologie een gepast antwoord hebben of bedenken op vrijwel iedere uitdaging. D&W Process Technology is specialist in het bedenken, ontwerpen, bouwen en servicen van klantspecifieke procesinstallaties en -lijnen binnen de voedingsmiddelen-, farmaceutische en fijnchemische industrie.

Projecten aanpakken van begin tot eind. Wat houdt dat in? Bij D&W hebben we de capaciteiten om innovatieve oplossingen te bedenken, bouwen en onderhouden. Door deze ‘cradle-to-grave-aanpak’ kunnen we onze kennis op alle fronten integraal gebruiken. Zo maken we oplossingen die voldoen aan uw wensen en die rekening houden met vrijwel alle eisen die aan een ontwerp of product kunnen worden gesteld.

Inzicht in uw complete systeem

Bent u bekend met de term systeemdenken? Wij vertellen u er graag meer over. Systeemdenken houdt in dat wij ons niet alleen actief bezighouden met de oplossing waarnaar u op zoek bent, maar ook met de verbanden die deze oplossing heeft met haar omgeving. Uw voordeel? Snel inzicht in de complete projectscope, zodat u op tijd kunt inspelen op ontwikkelingen en uitdagingen.

Transparante samenwerking

Wij houden niet van vaagheid. Een eerlijke leverancier heeft niets te verbergen. Daarom zijn wij zo duidelijk mogelijk over wat we doen en waarom we dat doen. Met ons ervaart u een open, transparante en vooral eerlijke manier van zakendoen.

Flexibiliteit en keuzevrijheid

Bent u vertrouwd met specifieke merken? Werkt u graag met eigen relaties voor onderdelen van uw installaties? Of wilt u gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van leveranciers? Een van de redenen waarom onze klanten voor ons kiezen, is onze flexibiliteit. Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt. Daarom zien wij ook elke samenwerking zitten: met uw vertrouwde relatie of met een van de betrouwbare toeleveranciers en automatiseerders uit ons eigen netwerk. Dat is D&W.

DennisvleeuwenWie zijn wij