Container- en IBC-reiniging zonder het logistieke probleem bij uitbesteding. Brandschone containers, maatschappelijk verantwoord gereinigd en volgens de hoogste eisen. Dat is container- en IBC-reiniging met de reinigingstechnieken van D&W Process Technology.

D&W heeft een reinigingsunit ontwikkeld die u al het werk uit handen neemt als het gaat om de reiniging van uw containers. Een reinigingsunit (RU) van onze hand blinkt op twee manieren uit: de unit is zeer eenvoudig in gebruik en reinigt tegen de laagste kosten per container.

Eenvoudige reiniging van container en IBC

Met een simpele druk op de knop van de RU start u een volledige reinigingscyclus. Na afloop heeft u gegarandeerd een schone container, klaar voor gebruik. Heeft u meerdere containers? Geen probleem. Ons slimme systeem kiest automatisch het juiste programma voor een bepaalde container. Het resultaat? In eigen beheer maakt u al uw containers schoon, tegen de laagst mogelijke  reinigingskosten.

Zelf containers reinigen en mvo

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een hot topic. Ook bij D&W. Daarbij focussen wij op de ontwikkeling van RU’s, waarbij de inzet van arbeid, water en chemie minimaal is. De uitkomst? Met onze RU’s draagt u bij aan een betere leefomgeving en minder milieubelasting.

  • De laagste reinigingskosten per container.
  • Reiniging in eigen beheer, zonder logistieke nadelen.
  • Volledige borging van de reiniging.
  • Eenvoudig in gebruik.
  • Slimme systemen voor het reinigen van verschillende containers.

D&W Process Technology
Rietdekkerstraat 6,
5405 AX Uden
Nederland
T: +31 (0)413 246 121
F: +31 (0)413 246 237
E: info@dwpt.nl

Uw industrie

Uw industrie

dwptWelkom op onze nieuwe website