Het nauwkeurig doseren van ingrediënten is cruciaal om de juiste productsamenstelling te verkrijgen. Of u nu produceert in de sector food of non-food. Ontbrekende nauwkeurigheid of onjuiste borging verstoren de consistentie van uw productkwaliteit. En dat wilt u uiteraard voorkomen.

D&W Process Technology heeft door de jaren heen veel verschillende doseerinstallaties geplaatst bij relaties die opereren in verschillende branches. Doseer- en afvulprocessen vinden plaats via verschillende bewezen principes. Deze principes hebben ieder hun eigen kenmerken, voordelen en toepassingen.

Verschillende principes:

  • loss-in-weight
  • fill-and-weigh
  • (mass)flow-measurement

Uiteraard hoeft u geen keuze te maken in bovenstaande principes. Wij adviseren u graag op basis van uw wensen en eisen. Deze nemen wij ook als uitgangspunt wanneer we voor u de mogelijkheden op een rijtje zetten. Welke oplossing is het beste? Hierbij kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring en deskundige begeleiding.

Hygiënische doseer- en afvulinstallaties

Hygiëne zit in onze genen. Met onze kennis en ervaring ondersteunen wij veel bedrijven in de voedsel- of farmaceutische industrie. Wij ontwerpen en fabriceren – indien van toepassing – CIP-reinigbaar en altijd volgens de hygiënische normen van organisaties als de BRC, GMP of IFS. Niet voor niets zijn wij een van de kartrekkers van de HDN stuurgroep.

Kwaliteit en onderhoud

D&W is uw consultant en engineer, maar ook de fabricage en montage van uw installaties voeren wij in eigen huis voor u uit. Als u dat wenst regelen we ook het onderhoud voor u. Dit heeft als groot voordeel dat wij u integrale kwaliteit kunnen bieden. Maar ook als u het onderhoud zelf doet kunt u rekenen op onze jarenlange kennis en ervaring met het ontwerpen en realiseren van procesinstallaties. Wij denken altijd met u en uw servicemonteurs mee.

  • Werken met een betrokken partner die kiest voor de relatie.
  • Bewezen expertise op het gebied van doseren en afvullen.
  • Slimme gestandaardiseerde systemen waar deze toereikend zijn.
  • Turnkey-oplossingen op maat voor complexe uitdagingen.
  • Volledig geïntegreerde installaties in uw proces.

D&W Process Technology
Rietdekkerstraat 6,
5405 AX Uden
Nederland
T: +31 (0)413 246 121
F: +31 (0)413 246 237
E: info@dwpt.nl

Uw industrie

Nieuws

dwptWelkom op onze nieuwe website