Nieuws

D&W in beweging: een terugblik op 15 jaar ondernemen

Voor D&W Process Technology stonden de afgelopen maanden in het teken van het 15-jarig bestaan. Vijftien jaar waarin wij ons ontwikkelden van producent van eenvoudige rvs-producten tot uitsluitend maatgemaakte turnkey-procesinstallaties. De markt is veranderd, net als wij. Maar één ding bleef in al die jaren hetzelfde: ons streven om een product te ontwikkelen dat we zo efficiënt en effectief mogelijk implementeren binnen uw proces. Of het nu gaat om een eenvoudig product of om een volledig unieke procesinstallatie.

Dankzij onze voortdurende drang naar innovatie en verbetering de afgelopen vijftien jaar, slaagden wij erin producenten van vloeibare voedingsmiddelen professioneel te ondersteunen in de ontwikkeling en optimalisatie van hun productieproces. Van engineering en fabricage tot onderhoud. Dit resulteerde in een aantal noemenswaardige mijlpalen.

Totaalpakket
Wij ontwikkelden ons tot een partner die zich niet alleen richt op het bouwen van een door de klant gewenste installatie. Als vaste sparringpartner worden wij betrokken in alle facetten van het proces. We denken graag mee over de optimalisatie van processen, maar geven ook bouwkundige adviezen, advies over servicevoorzieningen en we bieden complete onderhoudsprogramma’s. Zo zijn wij onder andere actief bij een grote sausproducent in ons eigen Brabant en een sapproducent in het zonnige zuiden.

Wereldprimeur
Dit meedenken resulteerde ook in een intensieve samenwerking met Wageningen University en een grote producent van verse fruitsappen. Hierdoor werd D&W enkele jaren geleden ’s werelds eerste bedrijf dat een commercieel opererende PEF-pasteur opleverde. Deze installatie, volledig in-huis ontwikkeld en gebouwd, voorziet onze klant van verssap dat eenentwintig dagen houdbaar is. Met gigantische logistieke en schaalvoordelen als resultaat. Wij zijn trots op ons partnerschap in deze innovatieve ontwikkeling.

Toekomst
In de komende vijftien jaar gaan wij verder op de ingeslagen weg, samen met u. Wat blijft is de passie voor procestechniek en de drang naar innovatie en verbetering. Onze focus ligt op het zo compleet mogelijk adviseren en ondersteunen in uw procestechnische vraagstukken. Daarnaast streven we ernaar om marktleider te blijven op het gebied van hygiënisch ontwerp.

Bedankt voor uw vertrouwen!
Wij danken u graag voor het vertrouwen dat u in de afgelopen vijftien jaar in ons heeft gesteld. En ook de komende vijftien jaar staan we met raad en daad voor u klaar.

dwptD&W in beweging: een terugblik op 15 jaar ondernemen

Related Posts

Geef een reactie