Dagelijks leggen kippen miljoenen eieren. U weet dat eieren niet alleen lekker zijn als ontbijt, maar dat ze ook verwerkt worden in verschillende producten.

D&W Process Technology is uw aanspreekpunt voor al uw procestechnische vraagstukken op het gebied van ei-verwerking. Wij bieden u een oplossing op maat die volledig aansluit op uw situatie. Uw wensen en eisen vormen ons uitgangspunt.

Ervaring met (vloeibare) ei-verwerking

Wij beschikken over de capaciteit, kennis en ervaring om productielijnen of -onderdelen als pasteurs, opslagvoorzieningen of filtratie-units te engineeren, fabriceren en onderhouden. Met onze totaaloplossingen bent u gegarandeerd van integrale kwaliteit binnen alle aspecten van uw procesinstallaties. Als partner helpt D&W u om uw bedrijf naar een hoger plan te brengen. U krijgt de juiste ondersteuning om kwalitatief en productief het beste uit uw productielijnen  te halen.

CIP voor ei-installaties

CIP-reiniging zit ons in de genen. Niet voor niets zijn vrijwel al onze installaties CIP-reinigbaar. En niet voor niets zijn wij een van Nederlands meest vooruitstrevende bedrijven op het gebied van CIP. Wij gaan graag een keer met u om de tafel om te kijken wat uw wensen zijn.

denw13 denw14
D&W Process Technology
Rietdekkerstraat 6,
5405 AX Uden
Nederland
T: +31 (0)413 246 121
F: +31 (0)413 246 237
E: info@dwpt.nl

Onze diensten

Nieuws

dwptD&W MasterCooler: snel terugkoelen met behoud productkwaliteit