Weinig dranken zijn zo lekker en gezond als vruchten- of fruitsappen. En u weet als geen ander dat het produceren van de beste sappen altijd uitdagend blijft. Twee factoren zijn van groot belang: de juiste ingrediënten en de juiste verwerkingslijn.

D&W Process Technology ontwerpt en levert complete sapverwerkingslijnen voor productie (batchgewijs of in-lijn). Wij hebben alle expertise in huis om deze turnkey en volledig geïntegreerd op te leveren. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van CIP-reiniging. Zo heeft u uw volledige productie en de reiniging van uw installaties in eigen beheer.

Wij hebben ruime ervaring met:

Vers sap Voor de productie van verse fruitsappen leveren wij turnkey- oplossingen. Van verwerkingslijnen voor zeer kleine batches vers sap, tot grote in-lijn-installaties met hoge capaciteiten.
Pasteurisatie Ook voor de productie van behandelde fruitsappen leveren wij turnkey-oplossingen. Deze zijn volledig ontwikkeld met uw wensen en eisen als uitgangspunt.
PEF D&W is het enige Nederlandse bedrijf dat ervaring heeft met operationele PEF-installaties. PEF staat voor pasteurisatie via pulsed-electric-field en het met hoge spanning behandelen van vloeistoffen (bijvoorbeeld vruchten- en fruitsappen). Dit proces inactiveert micro-organismen zonder de toepassing van toevoegingen of verhitting. Zo blijven smaak en textuur optimaal behouden.

CIP voor sapproducenten

Keuringsinstanties als IFS of BRC leggen de lat steeds hoger als het gaat om de reiniging van installaties. Met D&W als specialist in CIP-reiniging kunt u rekenen op de hoogste standaarden voor reiniging van de installaties binnen uw bedrijf. Zo brengt u met één partner en aanspreekpunt zowel uw productielijnen als uw reinigingsconcept naar een hoger plan.

vitazonfoods denw1
D&W Process Technology
Rietdekkerstraat 6,
5405 AX Uden
Nederland
T: +31 (0)413 246 121
F: +31 (0)413 246 237
E: info@dwpt.nl

Onze diensten

Nieuws

dwptD&W MasterCooler: snel terugkoelen met behoud productkwaliteit