Nieuws

Geslaagde open dag bij 15-jarig jubileum

Wat een fantastisch feest was het op vrijdag 10 juli! Die dag opende D&W Process Technology de deuren voor zo’n 450 familieleden, vrienden, bekenden, relaties en andere geïnteresseerden om het 15-jarig bedrijfsjubileum te vieren. We kijken er met veel plezier op terug!

Voor deze gelegenheid was onze bedrijfshal omgebouwd tot een feestelijke ruimte waarin wij onze gasten ontvingen.

Installaties als blikvangers

In de hal stonden verschillende installaties opgesteld die een aardig beeld geven van de producten die vanuit onze werkplaats hun weg naar onze klanten vinden. Een 7500 liter warmwatersysteem, een CIP-installatie, een doseerunit en onze eigen reinigingsunit waren de blikvangers. Daarnaast was er een selectie van producten te zien die door onze klanten worden geproduceerd in installaties die door ons zijn geleverd. Zo kregen bezoekers een idee hoe onze installaties werken en wat ze produceren.

Trots

Wij zijn trots op het mooie bedrijf dat wij in de afgelopen vijftien jaar met hulp van onze trouwe medewerkers hebben mogen opbouwen. Én trots op het feit dat wij onze passie, om unieke ideeën om te zetten in net zo’n unieke en innovatieve producten, op 10 juli met zovelen mochten delen.

Graag bedanken wij u via deze weg hartelijk voor uw aanwezigheid. Een extra woord van dank aan alle donateurs van Stichting Kinderen van de Zon. Op naar het volgende jubileum!

dwptGeslaagde open dag bij 15-jarig jubileum

Related Posts

Geef een reactie