Historie

Zorgen dat u zich maximaal kunt focussen op uw corebusiness. Uw sparringpartner zijn bij al uw procestechnologische vraagstukken. De kans op microbiologische besmettingen minimaliseren binnen uw proceslijnen. Eerlijk zakendoen, helder en vooruitstrevend werken en vooral met passie en plezier aan de slag gaan. Welkom bij D&W Process Technology.

 D&W is een familiebedrijf dat uitsluitend klantspecifieke proceslijnen en installaties ontwikkelt, fabriceert en onderhoudt. Sinds onze oprichting in 2000 ligt onze focus op het ontzorgen van onze klanten, zodat zij zich kunnen richten op hun corebusiness. Uw procestechnologische vraagstukken vormen ons startpunt voor creatieve en pasklare oplossingen. Stuk voor stuk oplossingen die het beste uit ons allemaal naar boven halen.

Uw leverancier en gesprekspartner
Naast onze rol als leverancier zijn wij graag uw gesprekspartner. Om met u te zoeken naar mogelijkheden tot verbetering van bijvoorbeeld capaciteiten, automatisering en – een van onze specialismen – hygiëne. Wij kennen als geen ander het belang van een efficiënte en effectieve reiniging. Om deze reden zijn wij dé partner voor het samenbrengen van procesdelen en installaties om een werkend en uitstekend te reinigen geheel te realiseren.

Openheid en transparante oplossingen
Ervaar onze pragmatische aanpak waarin wederzijds vertrouwen, openheid en eerlijkheid leidend zijn. Onze werkwijze is geheel transparant: zo is alles duidelijk voor u. Dagelijks werken onze verschillende adviseurs, engineers en monteurs met plezier aan oplossingen die uw organisatie naar een hoger plan brengen.

DennisvleeuwenHistorie