Nieuws

Indrukwekkende 4-strengen CIP-installatie

D&W Proces Technology verwelkomt Bouwhuis Enthoven uit Raalte als nieuwste relatie. Bouwhuis Enthoven is een grote producent van vloeibare en gedroogde eiproducten voor de nationale en internationale markt. Wij leveren deze opdrachtgever een indrukwekkende 4-strengen CIP-installatie.

Teamwork
Dankzij intensieve samenwerking tussen beide partijen, was in een vroeg stadium al veel duidelijk over de vereiste grootte, capaciteit en configuratie van de CIP-installatie. Met die kennis ontwikkelden we een state-of-the-art CIP-installatie, die volledig wordt geïntegreerd binnen het bestaande productieproces.

Interessante besparingen
Niet alleen bereikt de hygiëne een hoger niveau dankzij de CIP-installatie. Ook neemt het reinigen minder tijd in beslag, waardoor de productietijd aanzienlijk toeneemt. Vergeleken met de huidige situatie levert dit straks interessante besparingen op voor Bouwhuis Enthoven.

Vertrouwen
De samenwerking met Bouwhuis Enthoven verliep vanaf dag één uitermate prettig. Er is hard gewerkt aan het ontwikkelen van een installatie die voldoet aan alle voorwaarden om een veilig en continu proces te garanderen. En dat allemaal op basis van wederzijds vertrouwen. Wij danken het team van Bouwhuis Enthoven dan ook graag voor deze mooie opdracht!

dwptIndrukwekkende 4-strengen CIP-installatie

Geef een reactie