Efficiënte koel- en verwarmprocessen zijn essentieel voor de kwaliteit van uw product en uw positie in de markt. Een optimale beheersing van deze processen garandeert immers het behoud van smaak en structuur. Daarnaast leidt het actief koelen van een product tot een efficiëntere productie en dat brengt ook weer veel voordelen met zich mee.

Samenwerken met D&W Process Technology betekent optimalisatie van uw processen. Wij zijn experts in warmteoverdracht en hebben alles in huis om u te adviseren en turnkey-systemen voor u te realiseren. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende producten en bijna alle koel-, verwarm- en kookprocessen. Bijvoorbeeld het batchgewijs koken of in-lijn terugkoelen van producten met of zonder deeltjes en van lage tot zeer hoge viscositeit.

Hygiënische koel- en verwarminstallaties

Hygiëne zit in onze genen. Met onze kennis en ervaring ondersteunen wij veel bedrijven in de voedsel- of farmaceutische industrie. Wij ontwerpen en fabriceren – indien van toepassing – CIP-reinigbaar en altijd volgens de hygiënische normen van organisaties als de BRC, GMP of IFS. Niet voor niets zijn wij een van de kartrekkers van de HDN stuurgroep.

Kwaliteit en onderhoud

D&W is uw consultant en engineer, maar ook de fabricage en montage van uw installaties voeren wij in eigen huis voor u uit. Als u dat wenst regelen we ook het onderhoud voor u. Dit heeft als groot voordeel dat wij u integrale kwaliteit kunnen bieden. Maar ook als u het onderhoud zelf doet kunt u rekenen op onze jarenlange kennis en ervaring met het ontwerpen en realiseren van procesinstallaties. Wij denken altijd met u en uw servicemonteurs mee.

  • Werken met een betrokken partner die kiest voor de relatie.
  • Bewezen expertise op het gebied van koelen en verwarmen.
  • Turnkey-oplossingen: géén beperkingen van standaardinstallaties.
  • Procesoptimalisatie op basis van de hoogste normen op o.a. reinigbaarheid.

D&W Process Technology
Rietdekkerstraat 6,
5405 AX Uden
Nederland
T: +31 (0)413 246 121
F: +31 (0)413 246 237
E: info@dwpt.nl

Uw industrie

Nieuws

dwptZo verlengt u de houdbaarheid van uw versproducten