Wilt u uw producten zorgvuldig opslaan én maximale flexibiliteit behouden? Wat is er nodig om uw productie en reiniging te combineren binnen uw tankpark? Hoe weet u zeker dat de kans op kruisbesmetting minimaal is? Met het juiste ontwerp en uitgekiende fabricage van D&W Process Technology ligt dit alles binnen handbereik.

D&W helpt u om uw mogelijkheden voor het opslaan en transporteren van vloeistoffen naar een hoger plan te brengen. Onze ingenieurs zijn specialisten in het bedenken van slimme (buffer)systemen voor het opslaan en transporteren van bijvoorbeeld sauzen, fruitsappen en oliën. Zo bieden wij oplossingen voor het transport van en naar uw opslagtanks. Ook zorgen wij ervoor dat uw productie gewoon door kan draaien uit een deel van uw tanks, terwijl andere tanks gereinigd worden. Kruisbesmetting sluiten wij uit.

Hygiënische opslagsystemen

Hygiëne zit in onze genen. Met onze kennis en ervaring ondersteunen wij veel bedrijven in de voedsel- of farmaceutische industrie. Wij ontwerpen en fabriceren – indien van toepassing – CIP-reinigbaar en altijd volgens de hygiënische normen van organisaties als de BRC, GMP of IFS. Niet voor niets zijn wij een van de kartrekkers van de HDN stuurgroep.

Kwaliteit en onderhoud

D&W is uw consultant en engineer, maar ook de fabricage en montage van uw installaties voeren wij in eigen huis voor u uit. Als u dat wenst regelen we ook het onderhoud voor u. Dit heeft als groot voordeel dat wij u integrale kwaliteit kunnen bieden. Maar ook als u het onderhoud zelf doet kunt u rekenen op onze jarenlange kennis en ervaring met het ontwerpen en realiseren van procesinstallaties. Wij denken altijd met u en uw servicemonteurs mee.

  • Werken met een betrokken partner die kiest voor de relatie.
  • Bewezen expertise op het gebied van opslagsystemen.
  • Turnkey-oplossingen: géén beperkingen van standaardinstallaties.
  • Procesoptimalisatie op basis van de hoogste normen op o.a. reinigbaarheid.

D&W Process Technology
Rietdekkerstraat 6,
5405 AX Uden
Nederland
T: +31 (0)413 246 121
F: +31 (0)413 246 237
E: info@dwpt.nl

Uw industrie

Nieuws

dwptWarm water genoeg voor Avandis