U wilt een productielocatie realiseren of een bestaande uitbreiden. Waaraan moet u denken? Wat heeft u nodig? Hoe vindt u betrouwbare leveranciers? En wie zorgt dat alles op elkaar aansluit en aan uw verwachting voldoet? Met al uw vragen kunt u terecht bij D&W Process Technology.

Het opzetten van een nieuwe productie- of proceslocatie is vaak tijdrovend en vraagt om specifieke expertise op verschillende  gebieden. D&W heeft jarenlange ervaring in de ondersteuning van dit proces. Daarbij richten wij ons niet alleen op procestechnologie, maar op alle disciplines in ons netwerk om de totale productieketen te definiëren. Van goederenontvangst en afvullen tot IT-beheer en logistiek.

Brede blik op uw bedrijf

Samen met u kijken we naar uw eisen en wensen, definiëren we de functionaliteit, en brengen we advies uit over de oplossingen die technisch en commercieel bij uw bedrijfsvisie passen. Daarnaast ondersteunen we uw decision-making door kritisch te kijken naar de doorlooptijd en andere belangrijke factoren.

Projectmanagement

Als uw project in opdracht gaat werken wij als u wilt het ontwerp verder uit.  In overleg met u nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het projectmanagement. Het project leveren wij volgens planning aan u op; uiteraard aansluitend bij uw eisen- en wensen.

  • Werken met een betrokken partner die kiest voor de relatie.
  • Totaaloplossing en alles-onder-één-dak.
  • Eén aanspreekpunt tijdens uw hele project.
  • Open en transparant samenwerken en zakendoen.
  • Optimale afstemming tussen verschillende procesdelen.
  • Efficiency in projectafhandeling.

D&W Process Technology
Rietdekkerstraat 6,
5405 AX Uden
Nederland
T: +31 (0)413 246 121
F: +31 (0)413 246 237
E: info@dwpt.nl

Uw industrie

Nieuws

dwptProosten op pre-engineering brouwerij