Nieuws

Presentatie Hygienic Design Norm op het Food Technology Event

Op 3 december geeft onze directeur Leon van de Donk een lezing omtrent het garanderen van voedselveiligheid op basis van de Europese regelgeving op het Food Technology Event in de Verkade Fabriek in ’s Hertogenbosch.

De Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI) heeft het HDN-model ontwikkeld. Dit model biedt een eenduidige, consistente en gewaarborgde kwaliteit voor procesinstallaties. De Hygienic Design Norm is de methodiek die borgt dat vanaf het theoretisch ontwerp tot en met de ingebruikname van een proces(installatie), het geheel aantoonbaar voldoet aan EU regelgeving (EN-1672-2) in het kader van voedselveiligheid.

Gedurende de presentatie van de Hygienic Design Norm wordt ingegaan op de onderlinge verbanden tussen de Food Producent, Inkoop, Theoretisch- en mechanisch ontwerper, engineer en installateur. Tevens wordt er aandacht besteed aan hoe eenvoud en eenduidigheid van de wet- en regelgeving gedurende het ontwerpproces de voedselveiligheid van (proces)installaties kan vergroten.

Lees meer op: http://www.vmt.nl/Technologyevent

dwptPresentatie Hygienic Design Norm op het Food Technology Event

Related Posts

Geef een reactie