Uiteraard zijn sauzen, shampoos en meststoffen niet met elkaar te vergelijken. Toch hebben ze tijdens productie ten minste één procestechnologische bewerking gemeen. Denk aan het opslaan, verwarmen, koelen, mengen, mixen, oplossen, decanteren, homogeniseren of scheiden van vloeistoffen. Dit zijn nog maar enkele stappen in een behandelings- of productieproces van vloeistof tot eindproduct. Elke stap heeft productafhankelijke eigenschappen die juist beheerst moeten worden. Dit vormt namelijk de basis voor een constante productkwaliteit.

D&W Process Technology is specialist in het bedenken, ontwerpen, fabriceren, monteren en onderhouden van procesinstallaties. Op deze manier dragen wij zorg voor optimale beheersbaarheid van factoren die bepalend zijn voor het produceren van uw producten.

Ontwerp en fabricage procesinstallaties

Ervaring en specialisme zijn ook belangrijk voor het ontwerp en de fabricage van procesinstallaties. Voedselveiligheid, microbiologische besmetting en kruisbesmetting blijven essentiële aandachtspunten in diverse productiebranches. D&W geeft u uitgebreid advies in bijvoorbeeld lasprocedures, om de kans op besmetting te minimaliseren.  Als u wilt, zorgen wij zelfs voor de lascertificering, zodat uw installatie gegarandeerd voldoet aan alle richtlijnen.


D&W Process Technology
Rietdekkerstraat 6,
5405 AX Uden
Nederland
T: +31 (0)413 246 121
F: +31 (0)413 246 237
E: info@dwpt.nl

Uw industrie

Nieuws

dwptD&W MasterCooler: snel terugkoelen met behoud productkwaliteit