U wist het eigenlijk al: Nederlanders houden van saus. Dagelijks geven duizenden mensen hun eten een extra smaak met sauzen als mayonaise, ketchup en knoflooksaus. Wist u dat veel van deze producten gemaakt zijn met onze procesinstallaties?

D&W Process Technology bedenkt, ontwerpt, fabriceert en onderhoudt (delen van) sausproductielijnen in heel Nederland. Wilt u vooroplopen in de markt? Met onze procestechnologische kennis en turnkey-oplossingen heef u alle juiste instrumenten voorhanden.

Expertise in de productie van sauzen

Wij hebben alle expertise in huis om u breed te ondersteunen. Of het nu gaat om het aanmaken en doseren van ingrediënten of het actief koken of terugkoelen van sauzen om productietijden te versnellen. Voor de productie van sauzen hebben wij ervaring met verschillende productietechnieken (batchgewijs en in-lijn) . In opdracht ontwerpen wij volledig CIP-reinigbaar en altijd volgens de laatste standaarden.

Verschillende viscositeiten

Ook productielijnen voor sauzen met zéér hoge viscositeiten zijn aan ons toevertrouwd. Hiervoor is kennis van foodgerelateerde processen van belang om nieuwe uitdagingen vorm te geven in complexe technische installaties.

CIP voor sausproducenten

Keuringsinstanties als BRC leggen de lat steeds hoger als het gaat om de reiniging van installaties. Met D&W als specialist in CIP-reiniging kunt u rekenen op de hoogste standaarden voor reiniging van de installaties binnen uw bedrijf. Zo brengt u met één partner en aanspreekpunt zowel uw productielijnen als uw reinigingsconcept naar een hoger plan.

denw2 denw3 denw4 denw5 denw6.jpg
D&W Process Technology
Rietdekkerstraat 6,
5405 AX Uden
Nederland
T: +31 (0)413 246 121
F: +31 (0)413 246 237
E: info@dwpt.nl

Onze diensten

Nieuws

dwptD&W MasterCooler: snel terugkoelen met behoud productkwaliteit