Nieuws

Stichting Kinderen van de Zon blij met donatie

D&W Process Technology vierde op 10 juli het 15-jarig jubileum met een open dag. In plaats van bloemen of cadeaus vroegen we onze gasten om een donatie voor de Stichting Kinderen van de Zon. Onlangs overhandigden we een cheque met een bedrag van € 3.275,- aan Marianne Schepers, voorzitter van de stichting. “Het is voor ons altijd een grote zorg om voldoende financiële middelen te werven voor ons werk in Peru”, legt Schepers uit. “Deze prachtige donatie is dan ook een grote steun voor ons.”

Stichting Kinderen van de Zon zet zich in voor kansarme kinderen in Peru. “Tijdens de open dag heb ik genoten van de belangstelling voor mijn werk in Peru en de positieve reacties van de genodigden”, vertelt Marianne Schepers. “Bij de overhandiging van de cheque was ik echt onder de indruk van het ongelofelijke bedrag dat door de genodigden is gegeven. Dit had ik in mijn stoutste dromen niet durven dromen. Wat kunnen wij van dit bedrag weer veel kansarme kinderen kansrijker maken!”

Zonnige toekomst

“Het is heel bijzonder dat wij dankzij de mooie ontwikkeling van D&W ook de ontwikkeling van de kansarme Kinderen van de Zon kunnen steunen”, vervolgt Schepers. “Onlangs zijn we een naaiopleiding gestart voor tienermoedertjes. Door het leren van een vak krijgen de alleenstaande moeders een kans op de arbeidsmarkt, kunnen zij hun gezin onderhouden en verbeteren ze hun sociale vaardigheden en hun zelfbeeld. We zochten echter nog steun voor de aanschaf van materialen en deze donatie is dan ook een geschenk uit de hemel voor ons. Graag wil ik alle betrokkenen intens bedanken voor hun steun. Het is geweldig dat jullie hiermee de zon hebben laten schijnen voor de Kinderen van de Zon. Ik wens D&W Process Technology een zonnige toekomst.”

dwptStichting Kinderen van de Zon blij met donatie

Related Posts

Geef een reactie