Een van de meest prominente Nederlandse producten is melk en alles wat ervan gemaakt wordt. Dagelijkse consumptie van melk wordt aangeraden. De juiste behandeling van melk en een verantwoorde productie van melkproducten is dus cruciaal. Voor de productie van zuivel of melkproducten is zeer specifieke expertise en ervaring nodig, die niet voor het oprapen ligt.

D&W Process Technology begon al vroeg in de zuivelindustrie. Daarom zijn wij het aangewezen aanspreekpunt voor al uw procestechnologische vraagstukken. D&W denkt met u mee over innovatieve manieren om zuivelproducten op te slaan, te steriliseren, te thermiseren of verder te behandelen tot bijvoorbeeld yoghurt.

Ervaring met melkproductielijnen

Wij beschikken over de capaciteit, kennis en ervaring om productielijnen of -onderdelen te engineeren, fabriceren en onderhouden. Van melkontvangstunits tot UHT-installaties. Ook voorzien we u van deskundig advies. Met onze totaaloplossingen bent u gegarandeerd van integrale kwaliteit binnen alle aspecten van uw procesinstallaties.

CIP voor zuivelbedrijven

Keuringsinstanties als IFS of GMP+ leggen de lat steeds hoger als het gaat om de reiniging van installaties. Met D&W als specialist in CIP-reiniging kunt u rekenen op de hoogste standaarden voor reiniging van de installaties binnen uw bedrijf. Zo brengt u met één partner en aanspreekpunt zowel uw productielijnen als uw reinigingsconcept naar een hoger plan.

 denw12
D&W Process Technology
Rietdekkerstraat 6,
5405 AX Uden
Nederland
T: +31 (0)413 246 121
F: +31 (0)413 246 237
E: info@dwpt.nl

Onze diensten

Nieuws

dwptD&W MasterCooler: snel terugkoelen met behoud productkwaliteit